L.A. Salsa lessen

Salsa dansen kan iedereen en is voor iedereen. Dus ook voor mensen die van zichzelf vinden dat ze niet zo ritmisch zijn of dat ze niet zo beweeglijk zijn. We geven op een rustige en opbouwende manier les, en geven discreet persoonlijke tips tijdens de groepslessen. We besteden de nodige aandacht voor het technische en leggen dit gestructureerd uit, dus geen voordoen – nadoen lessen. Uiteraard trachten we de lessen luchtig te houden en primeert het plezier en de goede sfeer.

Wie graag Salsa wil leren begint het beste met L.A. Salsa. Deze Salsa stijl is meer gestructureerd en vereist iets meer techniek. Dus geeft deze stijl meer houvast en duidelijkheid. Zodoende is dan later eventueel ook de Cubaanse stijl aanleren veel gemakkelijker dan andersom. Niettegenstaande de technische aspecten geeft de L.A. stijl minstens evenveel dansvreugde als de Cubaanse stijl. De Cubaanse Salsa lessen gaan door op een later nog te bepalen tijdstip.

Elke les starten we met een uitgebreide herhaling van de les ervoor. Tevens krijgt iedereen steeds een filmpje met de figuur van de les, zodat wie wil ook thuis wat kan oefenen. (Deze filmpjes bieden we aan als een extra ondersteuning, maar behoren standaard niet bij de lessen)

Wij bieden in de L.A. Salsa zowel beginners, half-gevorderden als gevorderden niveaus aan.

Bij ons kan u ook terecht zonder danspartner!

De L.A. Salsa lessen gaan door op maandagavond te Beveren-Waas en op woensdagavond te Belsele (Sint-Niklaas). Onze beide locaties beschikken over een grote parket dansvloer en een podium, zodat iedereen de lessen goed kan meevolgen.

Een lessenreeks bestaat steeds uit 10 lessen. Een les duurt 55 tot 60 minuten.

DATA VAN DE VOLGENDE SALSA LESSENREEKSEN SEPTEMBER 2022:

– Locatie te Beveren-Waas: Feestzaal De Katholieke Kring, Pastoor Steenssensstraat 39, 9120 Beveren-Waas. (zie ook menu “locaties”)

  • GRATIS PROEFLES voor Beginners: maandag 19 september, aanvang 20u.
  • START lessenreeksen: maandag 26 september:
   • 19u30: Beginners
   • 20u30: Half-Gevorderen
   • 21u30: Gevorderden

– Locatie te Belsele: Sporthal De Klavers, polyvalente zaal, Sint-Andriesstraat 4, 9111 Belsele (zie ook menu “locaties”)

  • GRATIS PROEFLES voor Beginners: woensdag 21 september, aanvang 20u.
  • START lessenreeksen: woensdag 28 september: (OPGELET! Les 1 is uitzonderlijk op een andere locatie!)
   • 19u30: Beginners
   • 20u30: Half-Gevorderen
   • 21u30: Gevorderden

Schematisch overzicht SALSA lessenreeksen september – december 2022:

Maandagen te Beveren Woensdagen te Belsele
19u30 Salsa Beginners Salsa Beginners
20u30 Salsa Half-Gevorderden Salsa Half-Gevorderden
21u30 Salsa Gevorderden Salsa Gevorderden